Hari Exam Yang sungguh menggembirekan

hoho..hari nie hari Jumaat..so,semalam dah start exam PAT..semalam ada exam Sivik Dgn PAT...haha..2 exam tuh best gile!!.korang nak tahu tak ape yang bestnye??nak tahu kan??mesti nk punyer..kk,memel citer...jam pukol 8.00 pagi..kelas semua mule sunyi jer..aku tengok kertas soalan..ade ruang kosong,soalan tuh suruh aku tulis cerite2 rakyat..cerite rakyat melayu,cerite rakyat cina,cerite rakyat india & cerite rakyat kadazan..haha..korang tahu tak ape kawan aku tulis jawapan untuk cerite rakyat cine...ada kawan aku tulis "jackie Chan",ada yang tulis "naruto Shippuden"haha,lawak gile..pastu,ade sorang kawan aku nie..cerite rakyat india dye tulis cerite tajuknyer "India yang sombong"..haha,kelakar gile..aku tak der lah macam tuh..aku masih tengah memikir..mase tengah memikir tuh..tiba2 jer dengar bunyi Prrooottt #bunyikentut..kuat plak tuh..aku pun pandang nadir sebab nadir sebelah aku,pastu,nadir pon pandang aku balek..pastu,aku pun tergelak..aku pandang belakang afiq tengah tutop hidung..haha,aku pandang ayu yang duduk agak jauh daripada aku,dye pon tutup hidung..rupenyer dye dengar jugak bunyi kentut tuh...haha,pastu,semua orang yang dengar bunyi tuh tergelak..lepastuh Afiq tanye aku,,"Mel,sape kentut?"haha,aku pun tergelak..aku jawab "akulah yang kentut"..haha,habis 1kelas cakap "memel bodoh"haha...best gile...ternyata first day exam dah penuh dengan gelak ketawa...haha,baeklah,sampai sini saje cerite memel..sambong nanti erk...Salam~

2 comments:

Aleeyaaa said...

Kau kentot mel? HAHAHAHHAHHAAHHAHAHHAHAH takboleh blaaa -,-

MeMeL said...

hAHA!!tak boleh belah kan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...